K L Coaching   - utveckling nära Dig!

Kent Lundgren på en brygga


Koltrast på hustak
"Kent har varit ett tryggt och hoppinspirerande stöd i min kamp att ta mig över några hinder i arbetet.
Det som hade störst effekt var nog när han hjälpte mig skifta fokus till vad som under ytan var problemets kärna."

             M H, egenföretagare

"Kent är en fantastisk coach som jag rekommendera till alla som brottas med små och/eller stora frågor. Kent har den förmåga att vara tydlig i sina frågor samt ödmjuk i sina "råd". Han leder dig i dina tankar utan att vara pushy och stödjer dig i dina beslut utan att döma. Man känner dig trygg i att ta upp personliga frågor och glad efter varje konstruktiv sammanfattning som Kent lämnar efter varje session. Han är en otrolig stödpelare med sin närvaro och engagemang. Han är också trovärdig i sin uppföljning och sin uppmuntran."

   KW, egenföretagare

Att bli coachad av Kent var utvecklande, givande och lärorikt för mig både för min personliga och yrkesmässiga utveckling. Kent har förmågan att ställa bra kraftfulla frågor, använda sig av metaforer och är en mycket god lyssnare.  Han är lugn och tydlig. Vi har genomfört våra sex samtal via Skype, vilket jag tycker är ett mycket bra sätt att coacha och bli coachad via. Alla sinnen är mer vakna när man inte störs av olika synintryck.

Marie, egenföretagare

Kent är lyhörd, engagerad och lyssnande.  Han är engagerande och lösningsfokuserad. Vill nå mål. Kent har gett mig styrka att gå vidare.

M A, egenföretagare

Några frågeställningar där min coaching kan komma in:

Med en coach skapar du, nära dig, tid för konkretisering, utveckling och lärande. Speciellt efter kurser har coaching effekt! (Olivero, Bane & Kopelman, 1997)

Utvecklad beskrivning av min coaching.

 
här visas fåglarna


Hjalmar Gullbergs väg 12
224 66  LUND
070 606 9876
E-post kent@utvecklingnaradig.se
 


här visas en skog View Kent Lundgren's LinkedIn profileView Kent Lundgren's profile
This document is maintained by kent@utvecklingnaradig.se
Initial version: Nov  2008
Last update: