Kent Lundgren

Kent på brygga  

Födelseort och tidpunkt präglar personligheten. Jag föddes i Kalmar i mitten av sextiotalet, vilket bl a gör att jag håller på Kalmar FF . Är enda barnet till mamma Benita och pappa Åke.  Sen 1994 är jag sambo med Lotta och 2005 fick vi  Erik och 2008 Elin.

Flyttade till Lund 1988 för att börja läsa maskinteknik på LTH.  Efter första tiden i Lund har familjen bott i Falun, Växjö, Norrköping och sedan 2010 är vi tillbaka i Lund.

Utbildad inom maskinteknik, företagsekonomi, miljöekonomi och coaching.

Arbetat om ingenjör, forskare, lärare, konsult, administrativt ansvarig och business controller (se mer i CV, CV i externa databaser och intyg).

Med min bredd inom utbildning och arbetsliv är jag van vid att kommunicera och inspirera; med ledning, medarbetare och människor utanför organisationen, och med olika yrkesgrupper .

Tror att vi kan gå mot ett mer hållbart samhälle , även om det är en så kallad #miljöutmaning. Kan kankse gå genom att behålla barnets naturliga nyfikenhet, glädje, kreativitet och naturliga känsla för att allt är möjligt. Funderar vidare på om det är möjligt att väva in en geologisk blick i dagens klimatfråga.

Fritidsintressen är familj, vänner, skidåkning, segling, tennis, natur, motionslöpning och Friskis-Svettis. Vi hade en segelbåt, Birdie 24:a, i slätbaken utanför Söderköping när vi bodde i Norrköping. Nu hyr vi segelbåt i Blekinge skärgård (bilder från 2014, 2015, 2016). Det är närområdet kring Lund, Skåne, och sommarstugan Öland som lockar oss. På vintern har vi åkt en del skidor i med UCPA, Sälen, Orsa och Ramundberget. Nu får Erik och Elin mycket tid.

Det finns många snillrika tjänster som sammanfattar ens närvaro på nätet, här är t ex min gravatar och about.me och här mer historia och framtid.här visas fåglarna

View Kent Lundgren's LinkedIn profile View Kent Lundgren's profile on Linkedin
Nedan visas mitt twitterflöde:

Följ @kentlundgren på twitter

Bor
Hjalmar Gullbergs väg 12
244 66  LUND
070 606 9876
E-post lundgren.kentt@gmail.com

här visas en skog
This document is maintained by lundgren.kentt@gmail.com
Initial version: Nov 1995
Last update: